Sponser by

Followers

Thursday, August 22, 2013

Giveaway Senyuman Maneh Menyerikan Suasana Hari Raya

Assalamualaikum.. ^_^

Alhamdulillah.Masih ada kesempatan nak join GA.HiHi.. Kali ni join GA anjuran Cik GKSB.. Kebetulan ada gambar yang sesuai untuk GA ni ima pun join je lah. Sambil-sambil support rakan blogger, mencuba nasib katanye.. Okeh.. Gambar yang ima nak pertaruhkan adalah gambar free style bersama family belah husben..
 Nama pun free style.Gaya bebas..Harus lah manis-manis belako. Gilerr tak manis..Berhempas pulas buang semut kat atas bibir sebelum jurugambar snap gambar. Wakakaka.. Manis tak? Manis tak?? Kalau tak cukup manis lagi tak taw lah..

$log@n:
Saya nak menang produk fair & Lovely kerana saya ingin menggunakan semula produk ini setelah sekian lama tidak menggunakannya dan sejujurnya kerana saya memang suka menang dalam apa jua GA..HaHa..

1 comment:

psssttt..meh singgah sini http://putrimalupage.blogspot.com/