Sponser by

Followers

Monday, July 29, 2013

Simple Segment by Fatin Diana

Assalamualaikum..sekian lamanya tak join Giveaway mahupun segmen. hihi..Kali ni nak join segmen Fatin Diana lah. Simple sangat.sesimple bannernya tapi hadiah i laik.. :p

 

Simple kan.. Boleh pilih hadiah pulak tu.. ni yang susah ni.. Kalau boleh, semua jenis hadiah akak nak dik oi..haha.. Tapi tak baik tamak..so akak nak yang ni lah..
|
|
|
|
V
Akak nak yang no 2 boleh..Hope ada lucky :)
Jangan lupa klik banner untuk join. sempat lagi kot.cepat2x join ea.. :p


4 comments:

  1. Jom join!! http://nurnabilahhh.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-nur-nabilah.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join Simple Segment :)
    FD dah update senarai peserta :)
    http://www.fatindiana.com/2013/07/simple-segment-by-fatin-diana.html

    Good luck! :D

    ReplyDelete
  3. hi , follow back my blog . dapatkan berita-berita dan isu semasa yang terkini di blog saya .
    kamisembang.blogspot.com . jom terjah blog tu klik je tulisan tu .

    ReplyDelete
  4. follow juga ya blog saya http://hardy-bonvisa.blogspot.com/

    ReplyDelete

psssttt..meh singgah sini http://putrimalupage.blogspot.com/