Sponser by

Followers

Wednesday, April 17, 2013

MY MAKEUP ROUTINE CONTEST BY SHIDA JUNAIDI

Assalamualaikum..^_^

[ KLIK UNTUK JOIN]


Wokeh.walaupun last minute baru jumpa contest ni, ima join juga.esok dah tamat.hihi..Sempat lagi kan. Sebenarnya rutin makeup ima agak simple. 
Yang pasti, ima tak berapa suka make up tebal-tebal dan tak berapa reti nak make up.
  • Macam biasa.Sebelum make up, ima akan cuci muka menggunakan pencuci muka Everlynn agar muka rasa fresh dan senang nak make up.
  • Lepas cuci muka, sapu toner Everlynn
  • Then gunakan Everlynn day cream. Sebenarnya kalau dah guna day cream everlynn ni, kalau taknak guna compact powder pun boleh
  • Kalau rajin ima akan tepek sedikit compac powder warna natural jenama sophie paris
  • Calit sedikit Kozhie eye liner jenama Sophie Paris
  • Last guna  Lip Gloss 3D glazed Azalea jenama sophie paris. Ima selalu guna warna pink natural.
  • Siap!


 

[ TAMAT PADA: 19 APRIL 2013 ]

1 comment:

psssttt..meh singgah sini http://putrimalupage.blogspot.com/