Sponser by

Followers

Friday, April 5, 2013

1st BABY GIVEAWAY BY KMLIAHSHM

Assalamualaikum..^_^

Sebenarnya tujuan asal join GA ni bukanlah nak menang semata-mata. Sekadar mengisi masa terluang dan support siapa jua rakan blogger yang buat segmen atau Giveaway. Tapi kalau menang, itu dinamakan rezeki. Alhamdulillah. Tapi kalau ima, memng jarang lah nak menang atau ada lucky. Oleh kerana dah terbiasa tak menang, so tak lah mengharap sangat nak menang tu.
Bagi memenuhi syarat yang K bagi, ima bagilah 3 sebab kenapa nak menang. Sebab pertama, macam ima kata tadi, ima tak pernah menang join GA, so harap la menang kali ni. Sebab kedua, Teddy bear tuuu..hihi. Nak kata ima tak suka teddy bear. tak jugak tapi kalau nak beli sendiri tu memang takkan berlaku lah.haha, sebab ketiga? Sebab ima memang suka kalau orang bagi hadiah. So itu jelah kot.

Tapi ima ada cadangan sikit ni untuk penganjur GA. Kalau boleh, kurangkan la penyertaan dari 200 ke 100 ke.Kesian rakan yang lain. Kalau tak sampai 200, GA dibatalkan kan. 1st time buat GA, 50 orang tu dah kira ramai tau.Nanti kesian rakan lain yang join dan berabis promote GA tiba-tiba GA dibatalkan. Taknak la nanti ada yang sakit hati ke apa ke. hihi. Just pendapat je tau. Terima Kasih. :)

Ok sesiapa nak join bolehla klik banner kat atas tu ye.  Gud luck semuanya.

1 comment:

  1. Thank you sbb join Ima ;> Dont worry. Maybe kalini Ima ada luck :) Jgn putus asa. Yg pasal pembatalan tu dipertimbangkan. Thank you utk cadangan tersebut.

    ReplyDelete

psssttt..meh singgah sini http://putrimalupage.blogspot.com/