Sponser by

Followers

Tuesday, April 23, 2013

Segmen Free Button Badge Nametag #2 by Huda

Assalamualaikum..^_^

# Klik Banner Untuk Join

Tarikh tutup segmen pada 25 April.

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2

Assalamualaikum..^_^

# Klik Banner Untuk Join.. ^_^

Segmen akan tutup pada jam 11:59 malam/24 April 2013

Saturday, April 20, 2013

Mini GA 2 By Syiela

Assalamualaikum.


Jom Support & Join..^_^

Hadiah untuk dimenangi:
Semestinya bedak arab 50g.Berapa pcs tak pasti lagi ye bergantung pada jumlah penyertaan.
GA ni akan tamat pada 27 April 2013.Pemenang akan diumumkan bila-bila masa selepas itu.
P/s: Klik Banner untuk join dan terus direct ke blog penganjur.Gud luck for me & Gud luck for u all..

Friday, April 19, 2013

SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah

Assalamualaikum..^_^

[ KLIK UNTUK JOIN ]
Jom join satu lagi segmen ni. Join with support..^_^

Semua Pemenang akan dipilh secara Random ;)
 
Tempoh: 14 April - 9 Mei 2013
 
 
 
Senarai Hadiah
 
1) Shawl  x 1
 
2) Tudung Bawal x 1
 
3) Cute Note Book x 1
 
4)  Sleeping Mask x 1
 
5) Clean & Clear cleanser x 1
 
6) Face mask x 1

Makan- makan Giveaway by miratul Reyyah

Assalamualaikum..^_^


First time ima join contest makan makan.HaHa.. siapa tak suka makan kan. Ia bagaikan satu hobi. HaHaHa.. Hadiah pun makanan. Rezeki jangan ditolak. kot kot la rezeki menang.dapat la makanan free..

Cuba lihat senarai hadiahnya:
Kek Lapis Sarawak x 1
Popiah Perisa Keju x 1
Popiah Simpul Kasih x 1
Kacang Telur x 1
Maruku x 1
Kuih Sepit x 1
Kuih Lidah x 1

Sedap tak? sedap tak? Apa lagi? tekan banner tu dan join. Gud luck ye semua.

[Tamapat pada 05/mei/2013]

Wednesday, April 17, 2013

MY MAKEUP ROUTINE CONTEST BY SHIDA JUNAIDI

Assalamualaikum..^_^

[ KLIK UNTUK JOIN]


Wokeh.walaupun last minute baru jumpa contest ni, ima join juga.esok dah tamat.hihi..Sempat lagi kan. Sebenarnya rutin makeup ima agak simple. 
Yang pasti, ima tak berapa suka make up tebal-tebal dan tak berapa reti nak make up.
  • Macam biasa.Sebelum make up, ima akan cuci muka menggunakan pencuci muka Everlynn agar muka rasa fresh dan senang nak make up.
  • Lepas cuci muka, sapu toner Everlynn
  • Then gunakan Everlynn day cream. Sebenarnya kalau dah guna day cream everlynn ni, kalau taknak guna compact powder pun boleh
  • Kalau rajin ima akan tepek sedikit compac powder warna natural jenama sophie paris
  • Calit sedikit Kozhie eye liner jenama Sophie Paris
  • Last guna  Lip Gloss 3D glazed Azalea jenama sophie paris. Ima selalu guna warna pink natural.
  • Siap!


 

[ TAMAT PADA: 19 APRIL 2013 ]

Sunday, April 7, 2013

Giveaway BFF FOREVER


Alhamdulilah.. Seperti dijanjikan, hari ini angah akan umumkan bahawa angahl akan mengadakan 1Giveaway yang diberi nama Giveaway BFF FOREVER. Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang 2 minggu iaitu dari tarikh hari ini (8 April 2013) dan akan tamat pada 21 April 2013. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk GIVEAWAY kali ini.





Syarat-Syarat Menyertai Giveaway BFF FOREVER ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur SEDINGINSALJU & DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk Giveaway BFF FOREVER.
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
TOP REFFERAL juga dicari!!
BLOG PENGANJUR | DJH | SEDINGINSALJU |
BLOG SPONSOR | FIQA | RIEYA | ONE | AKMA | ERNY | SHAKIRAH | FIK |
LIKE FANPAGE SPONSOR |


KLIK SINI untuk lihat HADIAH

First Giveaway by Anis



FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03.2013 hingga 24.04.2013 . 
Para sponsor :
Aimi Rahim | Eyna | Fifi | Syahira | Kak Ain | CikGadis | Izzati | Precious Cla | Aien | Ismah |  Anaziah Online Boutique Anaziah Baby & Kidswear  | BK


Hadiah :
Mousepad ( Design sendiri ) Mug ( Design sendiri ) | Jubin hiasan  ( Design sendiri ) | T-Shirt Running man Saiz L | Header | Bookmark + Topup RM5 | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM3 |    2 Felt Bookmark + 2 Vector | Topup Celcom/Maxis RM5 | Topup RM10 | Novel | Brooch Ribbon | 1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutiqe | 1 Headband dari Anaziah Baby & Kidswear .


Apalagi , Jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni . Support Blogger :)

Friday, April 5, 2013

1st BABY GIVEAWAY BY KMLIAHSHM

Assalamualaikum..^_^

Sebenarnya tujuan asal join GA ni bukanlah nak menang semata-mata. Sekadar mengisi masa terluang dan support siapa jua rakan blogger yang buat segmen atau Giveaway. Tapi kalau menang, itu dinamakan rezeki. Alhamdulillah. Tapi kalau ima, memng jarang lah nak menang atau ada lucky. Oleh kerana dah terbiasa tak menang, so tak lah mengharap sangat nak menang tu.
Bagi memenuhi syarat yang K bagi, ima bagilah 3 sebab kenapa nak menang. Sebab pertama, macam ima kata tadi, ima tak pernah menang join GA, so harap la menang kali ni. Sebab kedua, Teddy bear tuuu..hihi. Nak kata ima tak suka teddy bear. tak jugak tapi kalau nak beli sendiri tu memang takkan berlaku lah.haha, sebab ketiga? Sebab ima memang suka kalau orang bagi hadiah. So itu jelah kot.

Tapi ima ada cadangan sikit ni untuk penganjur GA. Kalau boleh, kurangkan la penyertaan dari 200 ke 100 ke.Kesian rakan yang lain. Kalau tak sampai 200, GA dibatalkan kan. 1st time buat GA, 50 orang tu dah kira ramai tau.Nanti kesian rakan lain yang join dan berabis promote GA tiba-tiba GA dibatalkan. Taknak la nanti ada yang sakit hati ke apa ke. hihi. Just pendapat je tau. Terima Kasih. :)

Ok sesiapa nak join bolehla klik banner kat atas tu ye.  Gud luck semuanya.

FIRST GIVEAWAY BY WANA OWEN


Assalamualaikum..^_^
Jom jom support & join GA yang rakan blogger kita anjurkan ni. Sangat mudah. Klik je banner kat atas tu untuk mengetahui langkah-langkah menyertai. Gud luck semuanya..:)

p/s: jangan lupa singgah personal Blog ima ye. :)  Http://putrimalupage.blogspot.com

Sempoi Giveaway by Aliya Tralala



Assalamualaikum.. Jom sama-sama join dan support GA anjuran Tralala Blog ni. :). hanya klik banner kat atas tu untuk detail dan join. Ga ni tamat pada 25 april 2013 ye. So sempat lagi join. jom jom jom..