Sponser by

Followers

Wednesday, February 20, 2013

SEGMEN : Song In My Heart

 

[ Klik Banner Untuk Detail Lebih lanjut & Join ]
Tajuk lagu:
Aku Tak Biasa

Penyanyi:
Syahrini
Sebahagian lirik yang membawa makna:

Aku tak biasa bila tiada kau di sisiku
Aku tak biasa bila ku tak mendengar suaramu
Aku tak biasa bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa bila ku tidur tanpa belaianmu

Aku tak biasa bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa bila ku tidur tanpa belaianmu
Aku tak biasa bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa bila ku tak mendengar suaramu
Aku tak biasa aku tak biasa


Kenapa suka lagu ni...?

Ehehehe.Sebenarnya lagu yang melekat kat hati ima ialah lagu Tercipta untukku.Ala lagu Ungu tu.Keseluruhan lirik tu ima suka.Bermakna buat ima.Tapi kali ni ima just nak kongsikan sebahagian dari lirik aku tak biasa sebab masa join segmen ni suami ima tengah kursus dan dah 3 hari tak jumpa.ada lagi seminggu kena tahan hati sebelum jumpa suami..Nanti boleh la suami baca entri ni bila dah balik sebab dia slalu masuk blog ima.hihi..Tiap malam menangis terkenangkan asben.mengalahkan anak pulak.Anak pun tak menangis cari ayahnya. Ya Allah.Serius, jujur ima katakan.Sejak berkahwin baru kali ni ima tau lagi macam mana rasanya rindu.Maklumlah.baru pertama kali berjauhan.Boleh buat ima rasa gila dan rasa sunyi je.semangat pun takde.hihi.Tu je lah.kang nangis lagi ni tak pasal-pasal.

3 comments:

  1. aznida.: ahaha.jangan la cakap mcm tu.nanti ai touching.haha

    ReplyDelete
  2. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html

    ReplyDelete

psssttt..meh singgah sini http://putrimalupage.blogspot.com/