Sponser by

Followers

Wednesday, February 20, 2013

Arwendanish GA FM Aussie

 
Giveaway ni adalah anjuran Cik El 

Giveaway ni berlangsung sehingga  28/2/13 jam 11.59malam
Gud LUck all.. ;)

SEGMEN : Song In My Heart

 

[ Klik Banner Untuk Detail Lebih lanjut & Join ]
Tajuk lagu:
Aku Tak Biasa

Penyanyi:
Syahrini
Sebahagian lirik yang membawa makna:

Aku tak biasa bila tiada kau di sisiku
Aku tak biasa bila ku tak mendengar suaramu
Aku tak biasa bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa bila ku tidur tanpa belaianmu

Aku tak biasa bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa bila ku tidur tanpa belaianmu
Aku tak biasa bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa bila ku tak mendengar suaramu
Aku tak biasa aku tak biasa


Kenapa suka lagu ni...?

Ehehehe.Sebenarnya lagu yang melekat kat hati ima ialah lagu Tercipta untukku.Ala lagu Ungu tu.Keseluruhan lirik tu ima suka.Bermakna buat ima.Tapi kali ni ima just nak kongsikan sebahagian dari lirik aku tak biasa sebab masa join segmen ni suami ima tengah kursus dan dah 3 hari tak jumpa.ada lagi seminggu kena tahan hati sebelum jumpa suami..Nanti boleh la suami baca entri ni bila dah balik sebab dia slalu masuk blog ima.hihi..Tiap malam menangis terkenangkan asben.mengalahkan anak pulak.Anak pun tak menangis cari ayahnya. Ya Allah.Serius, jujur ima katakan.Sejak berkahwin baru kali ni ima tau lagi macam mana rasanya rindu.Maklumlah.baru pertama kali berjauhan.Boleh buat ima rasa gila dan rasa sunyi je.semangat pun takde.hihi.Tu je lah.kang nangis lagi ni tak pasal-pasal.

Monday, February 18, 2013

1st Short Giveaway by Nana

[ Klik Banner Untuk Detail Lanjut & Join ]



Senarai Hadiah & Pembahagian Hadiah :
Top Referral : (seorang )
-Losyen Hello Kitty & Maskara Hello Kitty
-1x Tony Moly
-1x Baju Peplum
Random:
-1x Baju Peplum
-1x Shawl Halfmoon

Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac

Assalamualaikum.. Just Join Segment anjuran dari Ejulz.Klik banner untuk join

Walaupun ima tak kenal siapa Si Gule ni sebab Ejulz tak bagitau sape, tapi dia bagitau someone special.Mesti very special kan.So untuk orang yang istimewa buat Ejulz ima nak nyanyi birthday wish untuk si Gule.

Happy Birthday to you.Happy birthday to tou, 
Happy birthday, Happy birthday, 
Happy birthday tooooooo Youuuuuu...
Selamat ulangtahun buat si Gule. Semoga panjang umur dan diberkati setiap apa yang dilakukan sepanjang berada dimuka bumi ini. Ima yakin mesti Si Gule ni terlalu istimewa sampai Ejulz sanggup kumpul ucapan selamat hari lahir buatmu.hihi.
Bertuah sungguh.. :)
Wish u happy always.

Friday, February 8, 2013

First Giveaway by MarshMallow



Kecik amat bannernya.Tapi takpe lah.Kecik itu comel.hihi.Tapi maaf lah ima resize bannernya jadi besar sikit supaya nampak.Manalah tau ada yang rabun.hikhik.jangan marah.
Ima takde nak komen sangat pasal blog cik Marshmallow ni.Sebab ima ni takde bakat mengkritik. Tapi ima suka blog cik Marshmallow sebab bertemakan putih + pink. Ima suka sangat dengan warna pink.Boleh jadi tak tentu arah jadinya.hihi. Header pun ima suka. Tu je lah yang boleh ima katakan. Terima Kasih sudi baca.

Thursday, February 7, 2013