Sponser by

Followers

Friday, January 18, 2013

Happy Blogging Giveaway


Jom kita ramai-ramai join GA ni sebab kalau penyertaan kurang 50 orang GA ini akan dibatalkan.Sayang kan kalau tak jadi.Hadiah awesome tu.hihi..Mudah je nak join..

Syarat-syarat GA :
1. Warganegara Malaysia
2. Mempunyai blog
3. Jujur dan Amanah .

Cara menyertai :
1. Follow blog Miss Lovouis.
    i. Follow blog sponsor : Jubah Wanita Moden
    ii. Like page para sponsor :

2. Buat satu entry yang bertajuk ' Happy Blogging Giveaway !!! '.
3. Letakkan banner GA kat atas tu dan back link ke entry penganjur .
4. Hantarkan penyertaan link entry korang kat kotak komen .  [bukan komen kat sini ye.kat entri GA asal iaitu di blog penganjur GA ni.]
Cara pemilihan pemenang :
1. TOP referral
2. SEO tertinggi
3. TOP commentor
4. No. Bertuah / random.org

No comments:

Post a Comment

psssttt..meh singgah sini http://putrimalupage.blogspot.com/