Sponser by

Followers

Wednesday, July 13, 2011

Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection !

[[KLIK UNTUK JOIN]]
TAMAT: 15 OGOS 2011
DiTaja Oleh:
http://ordervco.blogspot.com/
 
******************************
Assalamualaikum pada penganjur cabutan bertuah ni.hehe. Semoga suksess dalam segala hal. saya join ek. harap-harap bertuah la.
dah banyak buat researh tentang vco tu.macam best je.hehe..
ok, tu je. link-link yang penganjur minta letak kat blog tu ada saya letak kat list blog yang satu.sila la klik ya

Monday, July 11, 2011

31-7 Birthday Giveaway

[[KLIK UNTUK JOIN]]
TAMAT: 31 JULAI 2011

********************************************************
Happy Birthday u all.Moga Panjang Umur, murah rezeki dan succes dalam berblog..:)

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

Saya Nak Kapsul Itu

[[KLIK UNTUK JOIN]]
TAMAT: 20 Julai 2011
Sponser By:anamarzaboutique


Wednesday, July 6, 2011

GA CEKODOK ENSEM

[[KLIK UNTUK JOIN]]
Dak cekodok tu kata tamat sampai hujung bulan ni.hehe..
Sebenarnya aku malas nak buat tajuk macam kat atas tu.
Ensem ke cekodok??urmm.
Tapi dak cekodok ni yang paksa buat tajuk camni.hehehe