Sponser by

Followers

Wednesday, July 13, 2011

Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection !

[[KLIK UNTUK JOIN]]
TAMAT: 15 OGOS 2011
DiTaja Oleh:
http://ordervco.blogspot.com/
 
******************************
Assalamualaikum pada penganjur cabutan bertuah ni.hehe. Semoga suksess dalam segala hal. saya join ek. harap-harap bertuah la.
dah banyak buat researh tentang vco tu.macam best je.hehe..
ok, tu je. link-link yang penganjur minta letak kat blog tu ada saya letak kat list blog yang satu.sila la klik ya

Monday, July 11, 2011

31-7 Birthday Giveaway

[[KLIK UNTUK JOIN]]
TAMAT: 31 JULAI 2011

********************************************************
Happy Birthday u all.Moga Panjang Umur, murah rezeki dan succes dalam berblog..:)

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

Saya Nak Kapsul Itu

[[KLIK UNTUK JOIN]]
TAMAT: 20 Julai 2011
Sponser By:anamarzaboutique


Wednesday, July 6, 2011

GA CEKODOK ENSEM

[[KLIK UNTUK JOIN]]
Dak cekodok tu kata tamat sampai hujung bulan ni.hehe..
Sebenarnya aku malas nak buat tajuk macam kat atas tu.
Ensem ke cekodok??urmm.
Tapi dak cekodok ni yang paksa buat tajuk camni.hehehe

Thursday, June 30, 2011

Contest Anak Senyum By Mamalurveirfan

[[KLIK UNTUK JOIN]]
Tamat Pada: 27 Julai 2011
Tag To:


**************************************************************


Umur: 1 Tahun [30/06/2010]
Nama Ibu: Salsuzaima


Tuesday, June 28, 2011

I LOVE SHAWL CONTEST

[[KLIK UNTUK JOIN]]

Tamat Pada: 31 Julai 2011
Anjuram: Idma Textile

Tag To Cute Mum 


*****************************************************


Jom Join Giveaway Gadis Desa

[[KLIK UNTUK JOIN]]


Tamat Pada: 31 Jualai 2011
Anjuran : Gadis Desa
Hadiah Di taja Oleh:Kraf Cinta & Sweet Home Boutique


Tag To:

giveaway duo by duniaku dan hatisamronkin

[[KLIK UNTUK JOIN]]
Tamat Pada:31 Julai 2011

Tag To:

Cik Emma 1st Giveaway

[[KLIK UNTUK JOIN]]
Tamat: 25 Julai 2011
Anjuran: Cik Emma

Tag To:


GiveAway CikArda,lah..!seghonok,peah!!!

Chak!! Meh join Contest ni.Tinggal sehari je lagi ni tau..hehe
Tag To



[[KLIK UNTUK JOIN]]

Monday, June 27, 2011

Aksi Si Cilik

[[KLIK UNTUK JOIN]]
Tamat Pada 22 Julai 2011
Meh ramai-ramai join contest ni
Tag To

**********************************************************
[[Ni la aksi si cilik (Irfan)..hehe]]








Lovely Moment Giveaway

[[KLIK UNTUK JOIN]]
Tamat pada: 16 Julai 2011

******************************************************

Senyum Je..Tak Nak kata apa..:)

Saturday, June 25, 2011

Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!

[[Klik Banner Untuk Join ]]

Give Away Anjuran Kak zie dari blog http://princessredbloodsnow.blogspot.com

**Kak zie, kirim satu untuk kamek di Lawas ah.

Tuesday, June 21, 2011

Cutest Baby Smiling Contest

[[Klik Bannner Untuk Join]]
Tamat: 01 Julai 2011 
Anjuran: Sinar Raudah
Hadiah tajaan: DAC Boutique


****************************************************************


Umur: 11 bulan 22 hari {30 jun 2010}
Nama Ibu: Salsuzaima



* Untuk pengetahuan, blog anda telah di bloglistkan di blog yang [ini].

June For Love Give-Away

[[Klik Banner Untuk Join]]
Assalamualaikum. Sedikit terlambat join Give Away ni. Tapi masih ada masa lagi kan. Hehe.. Macam Mama Naveed kata, dia suka bulan Jun ni. Aku pun suka bulan Jun sebab Bulan ni adalah terlahirnya seorang baby yang comel [Irfan] penyeri hidup ku dan juga encik [S]. Kebetulan tarikh tutup Give Away ni adalah genap 1 tahun umur Irfan.. Moga ada Lucky di situ..hehe..
So, Lengleng & hana kirana aku tag korang..hehe

Contest Bersama Bear

Tamat : 20 Julai 2011






**********************************************************